projecten

Een eigen website lastig? Welnee!
Hieronder vind u enkele cases van klanten die u zijn voorgegaan. Bent u de volgende die gaat profiteren van een website mét toegevoegde waarde?

Dé energieke trouwfotograaf

Een startende trouwfotograaf die haar zichtbaarheid en vindbaarheid wilde vergroten. De focus lag op het zichtbaar maken van de portfolio en de drempel zo laag mogelijk maken om contact op te nemen.

Verschurenonline heeft mijn wensen overtroffen voor het maken van mijn website! Stefan kwam in het begin van het traject al met zeer goede voorstellen. Je merkte dat hij zich goed had ingelezen in mijn branche en luisterde zeer goed naar mijn wensen.

De eerste opzet van mijn website die gepresenteerd werd was al direct een schot in de roos. Tijdens het traject was Stefan continu zeer bereikbaar en ook snel in het aanpassen van de puntjes op de i. Zodat we ook vlot alles af konden werken.

Stefan kwam continu zelf ook met zeer goede ideeën om toe te voegen aan mijn website. Kortom; zelf had ik nooit zo'n mooie website kunnen maken, die aan meer dan mijn wensen voldoet! En dat is echt de verdienste van de professionaliteit van Stefan! Ik kan iedereen aanraden om je website te laten bouwen door Stefan!

Studio Mijlpaal

Een startende ontwerpstudio met diverse kaarten, stickers en posters in het assortiment. De focus lag op het tonen van het assortiment en de implementatie van gepersonaliseerde producten met naam, geboortedatum etc.

DILOG

One-Pager voor een adviesbureau dat zich richt op optimalisatie binnen de Supply Chain.

Wens vanuit de klant was om een levendige, compacte en overzichtelijke website te creëren.

kelly's trimsalon

Vernieuwde website voor een honden trimsalon.
Focus lag op het maken van een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website die ook voor mobiel gebruik geschikt is.

Door het toevoegen van de Instagram Plugin, verschijnen er automatisch nieuwe posts op de hoofdpagina.